Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Agrarische laarzen

Met uw eigen bedrukte agrarische laarzen staat u altijd sterk in uw schoenen. Bij Laarzenwereld bieden wij werklaarzen van het merk Dunlop aan. Dunlop is een wereldleider als het gaat om beschermende en waterdichte laarzen. De purofort laarzen zijn vooral bestand tegen mest, chemicaliën en schoonmaakmiddelen waardoor ze ideaal zijn voor alle activiteiten op en rond de boerderij of visserij. De Dunlop laarzen voldoen ook aan de geldende veiligheidsnormen in deze specifieke branche. Daarnaast zijn alle modellen thermisch geïsoleerd en hebben ze een schokdempende zool wat comfort biedt.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Agrarische laarzen online bestellen

Bij Laarzenwereld heeft u de mogelijkheid om uw werklaarzen van Dunlop te laten bedrukken. De bedrukking kan tot wel 4 kleuren gedrukt worden. Dit geeft u de gelegenheid om uw bedrijfslogo of slogan op de laars te laten drukken. Hiermee toont u aan dat u om de veiligheid van uw werknemers geeft en laat u ze in de stijl van uw bedrijf hun werk uitvoeren. Mocht u de werklaarzen liever onbedrukt hebben dan kan dit natuurlijk ook. De werklaarzen zijn al vanaf 1 paar verkrijgbaar.

Agrarische laarzen bedrukken

De agrarische laarzen zijn ideaal als giveaway of relatiegeschenk. Deze hoge kwaliteit laarzen zullen zeker in de smaak vallen bij uw werknemers of relaties. Hiermee geeft u de boodschap garant te staan voor de veiligheid van uw werknemers of die van de relaties. Daarnaast bieden de laarzen goede bescherming en hoog comfort waardoor uw werknemers hierdoor gemakkelijker de dag door kunnen komen zonder zere voeten!